wedding paper goods that are true to you

Geïnspireerd door prachtige papiersoorten en natuurlijke kleuren en texturen, nemen we jullie mee van begin tot eind in het creëren van jullie wedding stationery. Romantische details, zoals lakzegels, kalligrafie en unieke illustraties – speciaal voor jullie gemaakt – zorgen voor een persoonlijke en intieme touch. Het creëren van bedachtzame en authentieke ontwerpen dat jullie verhaal vertelt, is wat we graag doen.

Een luxe trouwkaart die ook jullie dierbaren zullen bewaren en koesteren.

We hechten veel waarde aan onze producten van hoge kwaliteit, omdat we graag willen dat jullie one-of-a-kind trouwdrukwerk nog vele jaren meegaan; een kostbaar erfstuk.

Er is geen limiet aan de hoeveelheid unieke illustraties en kalligrafie voor julie uitnodigingsuite en day-of details. We beginnen met een moodboard en schets, waarna de mooiste materialen worden uitgezocht die goed passen bij het ontwerp en budget. Van Save the Dates tot aan Liturgieboekjes, elk detail wordt door ons verzorgd voor een samenhangend geheel en stressvrij proces (zelfs het vullen van de enveloppen en plakken van de postzegels!). Bruidsparen ontvangen daarnaast ook twee extra uitnodigingsuites in een handgemaakte linnen heirloom keepsake folio.

Je kunt ons het beste minimaal 5-6 maanden van tevoren benaderen.

Er worden vaste ontwerpprijzen gehanteerd, waar druk- en verzendkosten bovenop komen. De kosten van adornments (lakzegels, linten, envelop liners) om jullie uitnodigingsuite te personaliseren zijn een toevoeging naar keuze. De levertijd van trouwkaarten (en bijbehoren) van de eerste schets tot aan de levering is 6 tot 10 weken afhankelijk van jullie wensen.

De huidige minimuminvestering voor custom wedding stationery is €850,- inclusief btw. Klanten van Pen to Paper investeren gemiddeld tussen €1500€4000 in totaal. Denk hierbij aan Save the Dates, uitnodigingen en de day-of details. Prijzen zijn afhankelijk van de complexiteit van de opdracht.

Voor spoedbestellingen (levering binnen 6 weken) wordt 30% van het offertebedrag extra in rekening gebracht.

vRAAG DE BROCHURE AAN