Custom Wedding Stationery

Bijzondere momenten vragen om bijzondere en unieke ontwerpen. Met plezier creëer ik wedding stationery van de mooiste materialen en from scratch. Elk van mijn ontwerpen bevat o.a. met de hand getekende illustraties en geschreven kalligrafie, klassieke schilderijen en persoonlijke details die met name voor jullie betekenisvol zijn.

vraag de brochure aan

Een Tastbare Herinnering

JULLIE UITNODIGINGEN zijn MEER dan GEWOON PAPIER.

Custom stationery wordt gemaakt met passie, zorg en grootse aandacht voor details. Het ontwerpproces is daarom niet zomaar een dienst, ik zie het graag als een ervaring. We beginnen met wat inspiratiebeelden, schetsen en werken samen om jullie visie en liefdesverhaal op papier te zetten.

Om een hoogwaardige service en aandacht voor elk detail te waarborgen, werk ik slechts met een beperkt aantal bruidsparen per jaar.

Van save the dates en trouwkaarten tot day-of stationery en alle prachtige details die erbij horen... De mogelijkheden voor papierwaren zijn eindeloos. Personaliseer jullie stationery door middel van kleur, papiersoorten, drukmethodes en versieringen om iets werkelijk unieks te hebben.

A Few Favourites

Fine art trouwkaart op handgeschept papier met vellum overlay, envelop voering en lakzegels.
Fine art trouwkaart op maat met illustratie van trouwlocatie, custom monogram en gepersonaliseerde lakzegels - Huys ten Donck, Ridderkerk
Fine art trouwkaart op handgeschept papier, vellum en lakzegels - Castelo di Celsa,Italië

Tijdens de ontwerpfase ga ik voor jullie op zoek naar de mooiste materialen die het beste bij jullie ontwerpen en visie passen en adviseer ik over geschikte drukmethodes, zoals letterpress of foliedruk. Hebben jullie speciale verzoeken qua kleur of het soort papier? Ik denk graag mee!

–Maya Angelou

Investering & Levertijd

Bruidsparen van Pen to Paper investeren gemiddeld tussen €3000 – €7000 voor de save the dates, uitnodigingen én hun day-of stationery, zoals menukaarten, naamkaartjes en tafelnummers. Dat is inclusief de designs, illustraties, kalligrafie en druk- en materiaalkosten. Prijzen zijn afhankelijk van jullie persoonlijke wensen en de aantallen. Houd rekening met eventuele extra kosten voor design werk, extra kaartensets, eventuele versieringen en verzending.

Save the Date of Trouwkaart – gemiddeld €1500 – €3000
Day-of Stationery – €500 – €2500 (hangt af van welke items jullie specifiek nodig hebben)

Voor save the dates en trouwkaarten kun je mij het beste minstens 6-10 maanden van tevoren benaderen. Van de eerste schets tot aan de levering duurt het gehele proces voor een save the date of een trouwkaart gemiddeld 2 tot 3 maanden, afhankelijk van jullie persoonlijke wensen (illustraties, drukmethode, papiersoorten en finishing touches). Als ik jullie eenmaal heb leren kennen en weet wat voor jullie het belangrijkste is, kan ik een pakket samenstellen dat is afgestemd op jullie wensen en behoeften.

Feeling inspired en willen jullie graag samenwerken? Neem contact op voor meer informatie over de diverse mogelijkheden en prijzen. Ik kan niet wachten om jullie te leren kennen en de details van jullie bijzondere dag te horen!

LET’S BRING YOUR

STATIONERY DREAMS to LIFE

get in touch