branding

merkactivatie

voor de creatieve ondernemer

events & personalisatie

Ben je net begonnen als ondernemer of wil je je huidige look opfrissen? Ik help je graag verbinding te maken met jouw klanten.

Ik werk graag samen met bedrijven om een onvergetelijke ervaring voor hun klanten te creëren middels product personalisatie en custom stationery.

meer info

meer info

merkactivatie

Op zoek naar een speciale manier om de beleving van jouw klant te verhogen? Til je brand naar een hoger niveau met luxe kalligrafie en stationery.

neem contact op

03.

02.

01.

Personalisatie

Bespoke Stationery

Kalligrafie op Locatie

· Kalligrafie op kaarten

· Envelop adressering

· Naamkaartjes

· Certificaten/oorkondes

· Gedichten

· Persoonlijke berichten

Geef je gasten een fantastische eerste indruk met een unieke uitnodiging voor jouw speciale evenement - of het nu met handgetekende illustraties of kalligrafie is - ik werk graag met je samen om een blijvende indruk te creëren waardoor het een dag wordt om naar uit te kijken. Maak het plaatje compleet met day-of details, zoals menukaarten, naamkaartjes en bedankkaarten.

Laat je klanten hun naam of favoriete quote in een sierlijk schrift ter plekke kalligraferen wat ze als prachtig aandenken kunnen meenemen naar huis. Live kalligrafie op kaarten, agaatstenen, macarons, glas, hout, leer en andere speciale materialen.

Prijs op aanvraag

prijs op aanvraag

o.b.v. uurtarief (minimaal 3 uur)

fine art stationery en kalligrafie